LOOKFANTASTIC THE BOX: March Edit

Feel fantastic with 6 spring beauty essentials, including Anastasia Beverly Hills, Brushworks, Mio and more.

EUR 20.0

20,00 € /month

Payment will be taken every month. months.

| Automaattisesti uusiutuva | Kuukausittainen tilaus | Laskutus valitun taajuuden mukaan
määrä:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Varastossa

Please Note: This is a subscription box. Upon expiry of your subscription, it will automatically renew for a further fixed term of the same length. Your Beauty Box will be dispatched on the first working day of each month, and we'll charge your card during the same time. View FAQs here.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Arvostelut

Overall Rating : 4.69 / 5 (29 Arvostelut)
  • 22 5 star reviews
  • 5 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut
 

Asiakasmielipiteet

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Beauty box

Todella hyviä tuotteita joita ei välttämättä olisi tullut kokeiltua.

Oliko tästä apua?

Ihana piristys syksyyn!

Tästä boksista melkein kaikki tuotteet menevät suoraan omaan käyttöön! Ritualsin vartalovoide on aivan ihanan tuntuinen ja tuoksuinen. Ihanaa saada kokeilla heidän uutuussarjaansa. Kasvovoide ja naamio tuntuvat myös laadukkailta ja hyviltä. Tukkadonitsit ja kasvoje puhdistusgeeli ovat suunnattu nuoremmalle henkilölle, joten annan ne lahjaksi sellaiselle :) Jaettu ilo ja kaksikertainen.

Oliko tästä apua?

Ensimmäinen boxi

Ensimmäinen boksija pidin kaikista tuotteista, osaa voisin ajatella tilaavani isomman koon.

Oliko tästä apua?

Todella hyvä boksi!

Siis LF boksi on todella hyvä boksi, mielestäni tää on paras boksi! Aina hyvä ja nopea toimitus, hyvät tuotteet ja totta kai paras hinta!

Oliko tästä apua?

Kiva yllätys

Mukava yllätys joka kuukausi suoraan kotiovelle. Suurin osa boxin tuotteista myös pääsee heti käyttöön eli hyvin käyttökelpoisia tuotteita mukana.

Oliko tästä apua?

Paras hinta-laatusuhde

Joulukuun LF-boxi oli minulle kolmas ja kaikki ovat olleet mahtavia hinta-laatusuhteeltaan, monipuolisesti tuotteita eri merkeiltä, vaihtuvat kuosit boxeissa on plussaa, sillä ne tulevat uusiokäyttöön. Siitä en pitänyt että tässä joulukuun boxissa oli KOLME tuotetta joista vaihtoehdot joihin itse ei voi vaikuttaa eli yllätys. Glossyboxin tavoin toivoisin ehkä jotain kohdennettua systeemiä näihin boxeihin eli olisi esim. beautyprofiili jonka mukaan boxit täytettäisiin esim silloin kun useampi vaihtoehto tuotteista, niin ei tulisi hutiyllätyksiä. Esimerkki tästä joulukuun boxista; luomivärivaihtoehtoja on viisi ja boxiin tulee summanmutikassa joku sävy, niin se luomiväri valittaisiin beautyprofiilin mukaan kunkin boxiin sopivaksi. Plussaa myös olisi jos välillä olisi boxeja joihin olisi vaihtoehtoja sisältöön jonka saa vaikka omasta profiilista itse valita mukaan.

Avuliain tuote-arvostelija

Oliko tästä apua?

mukava marraskuuBoxi

Kaikki mitä tarvitsee marraskuun kylmille päiville. Kaikkien hoidon boksi - jaloista hiuksiin. Suosittelen))

Oliko tästä apua?

Fastastinen

Olen tilannut boksia jo pari vuotta ja jaksan ilahtua kuukaudesta toiseen. SIsältö on ihastuttavan monipuolinen, sekä tuotteiltaan että tuotemerkeiltään ja oli ilo huomata nyt heinäkuun boksista, että mukana oli myös Madara.

Oliko tästä apua?

Hyvä boxi!

Hyvä boxi. Vuoden aikana tuli 2 samanlaista tuotetta, ei siis toista itseään kovinkaan usein.

Oliko tästä apua?

Paras boksi!

Lookfantasticin boksi on paras boksi! Todella hyviä täysikokoisia ja kokeilukokoisia tuotteita, nopea toimitus. Kaikki tuotteet tulee käyttöön. Olen todella tyytyväinen ja iloinen. Odotan innolla että saan uudet boxit :)

Oliko tästä apua?

Mitä muut asiakkaat ostivat: