Valitettavasti tuote on loppuunmyyty. Lisää tuote toivelistallesi, jotta saat ilmoituksen heti, kun se on taas saatavilla.

Muut ostivat sen sijaan...

La Roche-Posay MelaB3 Serum an Intense Anti-Dark Spot Serum for Hyperpigmentation 10ml

  • Alkoholiton
  • Ei tuki ihohuokosia
EUR 20.95

20,95 €

Payment will be taken every month. months.

määrä:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Loppuunmyyty

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Arvostelut

Overall Rating : 5.0 / 5 (2 Arvostelut)
  • 2 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Asiakasmielipiteet

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Ihan superi

Vaikka aurinkorasvaksi tuote on hieman hintava, on se silti täysin sen arvoinen. Todella riittoisa ja kätevän pieni purkki kulkee tosi kivasti mukana ja on helppo uudelleenlevittää päivän aikana. Suosittelen jos etsii kasvoille oikeesti hyvää aurinkorasvaa!

Oliko tästä apua?

Ehdoton ykkönen

Olen käyttänyt tätä aurinkovoidetta jo parisen purkkia, ja samalla testaillut muitakin aurinkovoiteita. Nyt olen (ainakin hetkeksi) luovuttanut muiden voiteiden testailun suhteen sillä ei vain löydy tämän voittanutta. Erittäin ohut koostumus, helppo levittää, ei rullaudu vaikka käyttääkin runsaasti. Imeytyy nopeasti ja iho jää ”kuivaksi” (vihaan jos iho jää tahmaiseksi, tukka jää kiinni yms). Ei myöskään jätä valkoista kalvoa. Meikki levittyy päälle vaivattomasti, tosin kannattaa antaa voiteen imeytyä ihoon kunnolla ennenkuin lähtee meikkaamaan. Pysyy hyvin myös maskin alla! Ohuen koostumuksen vuoksi helppo taputella lisää meikinkin päälle päivän aikana, joko käsin tai meikkisienellä. Pieni miinus tulee alkoholin tuoksusta, käy nenään voidetta levitettäessä mutta katoaa nopeasti. Ei ole ärsyttänyt herkkää ihoani enkä ole huomannut ihon tukkeutumista. 

Oliko tästä apua?