EVE LOM

Tutustu tuotteisiin

  • Kaikki tuotteet
  • Bestsellers
  • Puhdistus
  • Kosteutus

Eve Lom Cleanser

Tämä arvostettu puhdistusaine, joka sopii kaikille ihotyypeille, on merkittävä, monikäyttöinen tuote ja Eve Lomin ihonhoitorutiinin perusta. Erityisesti kudotun musliinikangkaan kanssa (joka on mukana tuotteessa) puhdistusaine poistaa päivittäisen lian ja epäpuhtaudet. Clove Oilin antiseptiset ominaisuudet tukevat kirkasta ihoa, ja Eucalyptus Oil auttaa poistamaan myrkkyjä. Hops öljy ja egyptin kamomillaöljy ja kaakaovoi pehmentävät ja kunnostavat ihoa. Tuloksena on tasapainoinen iho, optimaalisella terveydellä.

TIETOA BRÄNDISTÄ

EVE LOMILLA uskomme, että kuka tahansa voi saavuttaa suoraviivaisen ja tehokkaan ihonhoitotuotteen kautta kauniin ja säteilevän ihon. Ihon, ihon tyypin tai ihon huolenaiheet, asianmukainen puhdistus ja lempeä kuorinta mahdollistavat ihosi solujen nopean regeneroitumisen ja luo elintärkeän vastaanottavan pohjan kauneudenhoitotuotteille parhaimmillaan. Joten tämä on EVE LOM ydinfilosofia: täysin puhdistettu, kuorittu iho on avain hehkuvaan ihoon.

Osta nyt

2019 © The Hut.com Limited, rekisteröity Englannissa ja Walesissä (Yhtiönumero 05016010) jonka rekisteröity osoite on Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ

Maksa turvallisesti
Paypal Visa Mastercard Maestro Amex Klarna