Verkkokaupan sopimusehdot

1. SOPIMUS

Käyttämällä Lookfantastic-verkkokauppaa hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

2. MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden:

-Muuttaa näitä sopimusehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkokaupan sivuilla. Tutustu kulloinkin voimassa oleviin
ehtoihin ennen tilauksen lähettämistä. Muutokset astuvat voimaan verkkosivulla ilmoituksen antamisen jälkeen. Mikäli et hyväksy uusia sopimusehtoja pyydämme, että ette käytä verkkosivua. Mikäli jatkat verkkosivumme käyttöä sen jälkeen,
kun muutokset sopimusehtoihin on tehty ja tästä on ilmoitettu verkkosivulla, hyväksyt automaattisesti uudet sopimusehdot.

-Muokata tai poistaa, väliaikaisesti tai pysyvästi tämä verkkosivu ja kaikki sen sisältämä materiaali asiasta etukäteen ilmoittamatta.

-Poistaa sinun tai meidän luoma käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, mikäli katsomme, että olet rikkonut sopimusehtojamme.

3. REKISTERÖITYMINEN

Käyttämällä verkkosivuamme takaat että:

-Olet laillisesti kykenevä tekemään sitovia sopimuksia;

-Olet 18-vuotta täyttänyt;

-Kaikki henkilökohtaiset tietosi ovat paikkansapitäviä ja oikeita etkä esiinny toisena henkilönä.

-Mikäli henkilökohtaiset tietosi muuttuvat, sinun tulee korjata itseäsi koskevat virheelliset tiedot viivytyksettä joko ilmoittamalla niistä meille sähköpostitse tai asiakastilisi kautta.

4. TIETOSUOJA

Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi ja henkilökohtaisia tietojasi, joita käytetään ainoastaan tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Käyttämällä verkkosivuamme annat meille luvan käyttää tietojasi tietosuojakäytäntömme mukaisesti ja takaat, että kaikki antamasi tieto on paikkansapitävää.

Kun käytät verkkosivuamme, pyydämme sinulta henkilökohtaisia tietojasi, jotta voimme tunnistaa sinut. Tällaisia tietoja ovat muun muassa nimesi, sähköpostiosoitteesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi tai maksukorttitietosi.

5. TIETOJESI SUOJAAMINEN

Voidaksemme varmistaa, ettei luotto- pankki- tai muuta maksukorttiasi käytetä ilman suostumustasi, vahvistamme nimesi, osoitteesi sekä muut meille antamasi henkilökohtaiset tiedot asianmukaiselta kolmannen osapuolen tietokannalta tilausta tehdessäsi.

Otamme petoksen vaaran hyvin vakavasti. Vilpillisten korttimaksujen lisääntyessä teemme kaikkemme varmistaaksemme, että kaikki tilaukset ovat perusteellisesti tarkastettuja käyttäen antamiasi tietoja. Mikäli tarvitsemme lisätietoja turvallisuuskysymyksissä, saatamme ottaa sinuun yhteyttä. Emme suvaitse vilpillisiä ostotapahtumia ja tällaiset tapaukset ilmoitetaan välittömästi asianmukaisille viranomaisille.

Hyväksymällä nämä ehdot annat meille suostumuksesi tarkistaa yllä mainittuja tietoja. Tehdessämme tarkastuksia saatamme välittää antamiasi henkilökohtaisia tietoja luottotietovirastolle jotka saattavat säilyttää nämä tiedot. Tämä tehdään ainoastaan varmistaaksemme henkilöllisyytesi.

6. SÄÄNTÖJEN NOUDATTAMINEN

Verkkosivuamme voi käyttää ainoastaan laillisiin tarkoituksiin. Sitoudut noudattamaan kaikkia sovellettavia lakeja, säädöksiä ja määräyksiä jotka koskevat verkkosivuamme ja sen käyttöä. Sitoudut seuraaviin kohtiin:

Näiden säädösten rikkominen on rikos. Kaikki säädösten rikkomukset ilmoitetaan asianmukaisille viranomaisille. Välitämme heille myös henkilötietosi. Mikäli rikot säädöksiämme menetät oikeutesi käyttää verkkosivuamme välittömästi.

Emme ole vastuussa menetyksistä tai vahingoista jotka aiheutuvat palvelunestohyökkäyksistä, viruksista tai muusta teknologisesti vahingollisesta materiaalista joka voi saastuttaa tietokoneesi, tietokoneohjelmiasi, dataa tai muuta asiaan liittyvää materiaalia käyttäessäsi verkkosivuamme tai ladatessasi mitä tahansa sivullamme olevaa materiaalia tai siirtyessäsi mille tahansa muulle ulkopuoliselle verkkosivulle linkkimme kautta.

7. LINKIT SIVUJEMME ULKOPUOLELLE

Verkkosivullamme saattaa olla linkkejä muille verkkosivuille tai materiaaliin jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Emme ole vastuussa tällaisista verkkosivuista tai materiaaleista, emmekä tarkasta tai tue näitä sivuja. Emme ole vastuussa tällaisten verkkosivujen sisällöstä, tietoturvasta tai tällaisilla verkkosivuilla tapahtuneista vahingoista tai menetyksistä mukaan lukien verkkosivujen mainostus, sisältö, materiaali, tuotteet tai palvelu.

8. TILAUKSET

Kaikki tilaukset riippuvat tilauksen hyväksymisestä sekä tuotteen saatavuudesta. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse (tai muilla tavoin, mikäli sähköpostiosoite ei ole saatavilla) mikäli tilatut tuotteet eivät ole saatavilla. Tässä tapauksessa voit valita, haluatko odottaa, kunnes tuotteet ovat jälleen saatavilla vai perua tilauksen.

Mitä tahansa tilaustasi kohdellaan tuotteidemme tai palveluidemme ostotarjouksena ja meillä on oikeus hylätä tällaiset tarjoukset, milloin tahansa. Käyttäjänä hyväksyt, että mikä tahansa automatisoitu vahvistus tilauksestasi jonka saatat meiltä saada, ei merkitse hyväksymistämme tarjoukseesi ostaa tavaroita tai palveluita joita on mainostettu verkkosivullamme. Sopimuksen tekeminen välillämme tapahtuu vasta, kun me (i) veloitamme luotto-, pankkikorttiasi tai PayPal-tiliäsi tai (ii) lähetämme tuotteet sinulle tai tarjoamme palvelun, kumpi ajankohdista tulee jälkimmäisenä, jolloin lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan, että sopimus on tehty ("Toimitusvahvistus"). Sopimus koskee vain niitä tavaroita tai palveluita, joiden lähettämisen olemme vahvistaneet toimitusvahvistuksena. Meidän ei tarvitse toimittaa muita tavaroita tai
palveluita, jotka voivat olla osa tilaustasi, kunnes näiden tavaroiden ja palveluiden lähetys on vahvistettu erillisessä toimitusvahvistuksessa.

Pidämme huolta, sikäli kuin se on meidän vallassamme, pitää tiedot tilauksestasi ja maksustasi salassa, mutta emme voi
osaltamme olla vastuussa mistään mahdollisesta menetyksestä jossa kolmas osapuoli hankkii luvattomasti tietojasi, jotka olet jakanut käyttäessäsi tai tilatessasi verkkosivultamme.

Sinä otat vastuun tuotteista, kun ne on toimitettu toimitusosoitteeseen, jonka olet määritellyt tilauksen yhteydessä. Emme ole vastuussa, mikäli tilaukseen on rekisteröity väärä toimitusosoite tai tilausta ei noudeta tilaukseen rekisteröidystä toimitusosoitteesta. Huolimatta siitä, että tuotteiden katoamis- tai vahingoittumisriski siirtyy sinulle vasta sen jälkeen, kun tuotteet on toimitettu toimitusosoitteeseen, tuotteiden omistusoikeus siirtyy sinulle viimeistään kuin : (a) lähettämämme tuotteet; ja (b) saamme maksun tuotteista

9. PERUUTUSOIKEUS

Jos olet ostanut tuotteet tai palvelun kuluttajana (henkilökohtaisen käyttöön, ei yrityskäyttöön) sinulla on oikeus perua kauppa kanssamme 14 päivän sisällä siitä päivästä, kun vastaanotat tuotteen.

Mikäli haluat perua sopimuksen tämän ehdon mukaan, katso lisätietoa kohdasta Palautus.

10. HINNAT JA MAKSUT

Kaikki verkkosivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät ostohetkellä voimassaolevan arvonlisäveron (ALV). Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteidemme hintoja, milloin tahansa tästä erikseen ilmoittamatta (tämä ei koske tilauksia joista olemme jo lähettäneet toimitusvahvistuksen).

Verkkosivullamme voi maksaa useimmilla luotto- sekä pankkikorteilla, PayPal-tilin kautta tai Klarna-maksun kautta. Maksu
käsitellään maksukortiltasi tai PayPal-tililtäsi ennen palvelun tarjoamista tai tilauksen lähettämistä. Huolimatta siitä, että tuotteiden katoamis- tai vahingoittumisriski siirtyy sinulle vasta sen jälkeen, kun tuotteet on toimitettu toimitusosoitteeseen, tuotteiden omistusoikeus siirtyy sinulle viimeistään kuin : (a) lähettämämme tuotteet; ja (b) saamme maksun tuotteista

Mikäli hinta kassalla maksaessasi on väärä ja tämä huomataan ennen tilauksesi hyväksymistä emme ole velvoitettuja myymään tuotetta tällä hinnalla (ehto 9). Pyrimme aina varmistamaan, että kaikki verkkosivullamme ilmoitetut hinnat ovat oikein, mutta satunnaisesti inhimillisiä virheitä saattaa ilmetä. Mikäli me huomaamme tilaamasi tuotteen hinnan olevan väärä, ilmoitamme tästä sinulle mahdollisimman pian ja voit halutessasi joko vahvistaa tilauksen uudelleen tai perua tämän. Jos haluat perua tilauksen ja olet jo maksanut tuotteista (mutta näitä ei ole vielä lähetetty) hyvitämme sinulle maksamasi hinnan.

Vahvistat, että käyttämäsi luotto- ja pankkikortti tai PayPal-tili on sinun. Kaikki maksukorttien haltijat vahvistetaan kortin
myöntäjältä. Mikäli kortin myöntäjä ei jostain syystä vahvista maksua me emme ole vastuussa tilauksen viivästymisestä tai lähettämättä jättämisestä.

Mikäli pankki- tai luottokorttiveloitus ei syystä tai toisesta onnistu, pidätämme oikeuden yrittää veloitusprosessia uudelleen 48 tunnin kuluessa. Lähetämme tiedon uudelleen veloituksesta asiakkaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli maksu on edelleen epäonnistunut, me ilmoitamme 48 tuntia etukäteen seuraavasta veloitusyrityksestä. Mikäli asiakas ei halua, että uudelleen veloitusta tehdään, tulee hänen perua tilauksensa etukäteen.

Hyväksymme alennuskoodien käytön tiukkojen ehtojen mukaisesti, jotka voivat muun muassa sisältää vaatimuksia, koskien
soveltuvuuttasi käyttää niitä ja rajoituksia koskien tilauksen suurinta arvoa. Huomioithan että yhtä tilausta kohti voi käyttää vain yhden alennuskoodin. Tutustu näihin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä, sillä pidätämme oikeuden hylätä tai peruuttaa tilaukset, jotka eivät täytä näitä ehtoja, vaikka luotto- tai pankkikortilta olisi ehditty jo tehdä veloitus. Mikäli alennuskoodien ehtojen ja näiden yleisten ehtojen välillä on keskenään ristiriitaisia sääntöjä, alennuskoodien ehdot ovat voimassa. Kopion alennuskoodien ehdoista saa tarvittaessa sähköpostitse asiakaspalvelustamme: customer.experience@thehutgroup.com.

EU: n toimitusosoitteiden tulliselvitysvastuut

Vain Yhdistyneestä kuningaskunnasta lähetetyt tilaukset.

Toimituksissa EU: n sisäisiin osoitteisiin laillisessa tarkoituksessa olet tavaroiden maahantuoja ja olet vastuussa kaikista maahantuontimuodollisuuksista sekä kaikista tulliviranomaisten mahdollisesti perimistä tulleista, tariffeista tai veroista.

Olemme kuitenkin keränneet nämä summat teiltä osana ostoksianne ja hyväksymällä nämä ehdot valtuutatte meidät nimittämään nimitetyt kuljetusyrityksemme suorittamaan vaaditut tullimuodollisuudet puolestanne, mukaan lukien mahdollisten tullien maksaminen , tariffit tai verot asianomaiselle tulliviranomaiselle. Nimetty kuriiri toimittaa tavaroiden lisäksi myös tullit puolestasi. Nämä tullimuodollisuudet suoritetaan eri maissa riippuen maasta, johon toimitusosoitteesi kuuluu, ja käytetystä kuljetusliikkeestä. Tavarasi tullataan yhdessä seuraavista tulliselvitysmaista:


DPD:


1. Kypros (osoitteet Kyproksella)

2. Ranska (osoitteet Ranskassa, Itävallassa, Bulgariassa, Kroatiassa, Tšekissä, Virossa, Kreikassa, Unkarissa, Italiassa, Latviassa, Liettuassa, Portugalissa, Romaniassa, Slovakiassa ja Sloveniassa)

3. Irlanti (osoitteet Irlannissa)

4. Malta (osoitteet Maltalla)

5. Espanja (osoitteet Espanjassa)

6. Alankomaat (osoitteet Alankomaissa, Belgiassa, Tanskassa, Suomessa, Saksassa, Luxemburgissa, Puolassa ja Ruotsissa)


HERMES


7. Belgia (osoitteet Belgiassa ja Irlannissa)

8. Muissa tapauksessa siinä maassa, jossa osoitteesi sijaitsee.


DHL


9.Maassasi, johon osoitteesi kuuluu.Tämä tarkoittaa, että sinulta veloitetaan tulleja, tariffeja tai veroja tulliselvitysmaassa sovellettavan verokannan mukaan - nimetty operaattori maksaa nämä puolestasi. Nämä maat voivat vaihdella ja muuttua ilmoittamatta siitä etukäteen

P2P

10. Alankomaat (Kaikki osoitteet)


Hyväksymällä nämä ehdot suostut siihen, että nimitämme nimetyn kuriirin toimimaan puolestasi yllä kuvatulla tavalla ja että nimetty kuriiri toimii sinun edustajana tullia varten.

Emme myönnä verolaskuja Yhdistyneestä kuningaskunnasta EU: hun tuleviin lähetyksiin. Kaikki myyntitodistukset, jotka tarjoamme pyynnöstäsi, toimitetaan täysin oman harkintamme mukaan, ja ne toimivat vain ostoksesi todistuksena. Asiakirja ei välttämättä täytä paikallisen lainkäyttöalueesi veroviranomaisten asettamia vaatimuksia arvonlisäveron palauttamiseksi, emmekä pysty toimittamaan tältä osin lisätietoja

11. TEKIJÄNOIKEUS

Tämän verkkosivun sisältö on suojattu tekijänoikeudella ja tavaramerkeillä joka velvoittaa sinua ymmärtämään, että
kaikki materiaali ja sisältö toimitettuna osana verkkosivua on jätettävä meille tai lisenssinantajille.

Voit hakea ja näyttää verkkosivun sisältöä tietokoneen näytöltä, säilyttää kyseistä sisältöä sähköisessä muodossa levyllä
(mutta ei palvelimella tai muulla tallennuslaitteella joka on yhdistetty verkkoon) tai tulostaa yhden kappaleen sisältöä omaan henkilökohtaiseen, ei kaupalliseen käyttöön, mikäli säilytät kaikki sekä tekijänoikeutta ja omistusoikeutta koskevat ilmoitukset. Et voi muutoin jäljentää, muokata, kopioida, levittää tai käyttää verkkosivun materiaalia tai sisältöä.

12. VASTUUNRAJOITUKSET

TUOTTEIDEN TARJONTA

(a) Jos emme noudata näitä ehtoja, olemme vastuussa vain sinulle aiheutuvista tappioista jotka johtuvat meidän ehtojen
noudattamatta jättämisestä (jotka johtuvat sopimuksesta), rikkomuksesta (mukaan lukien huolimattomuus), lakisääteisen velvollisuuden tai muun rikkomisesta), jotka ovat ennakoitavia seurauksia tällaisista tapauksista.

(b) Mikään näistä ehdoista ei sulje pois tai rajoita vastuutamme:

(i) kuolemasta tai henkilövahingosta, joka aiheutuu meidän huolimattomuudesta;

(ii) petoksesta tai vilpillisestä harhaanjohtamisesta;

(iii) kauppalakien noudattamatta jättämisestä;

(iv) viallisten tuotteiden välittämisestä; tai

(v) kaikesta tahallisesta ehtojen rikkomisesta, jotka oikeuttavat sinua irtisanomaan sopimuksemme; tai

(vi) mitään muuta laitonta tapaa jolla yritämme sulkea pois tai yrittää karttaa vastuutamme.

VERKKOSIVUN KÄYTTÖ

Verkkosivu tarjotaan käyttöön "sellaisenaan" ja "kuten saatavilla" -periaatteella, emmekä anna mitään takuita, joko nimenomaisia tai oletettuja, suhteessa siihen ja sen käyttöön. Ymmärrät, että emme voi taata tai olla vastuussa verkkosivun
turvallisuudesta tai yksityisyydestä ja kaikista antamistasi tiedoista. Sinun tulee huomioida Internetin käyttöön liittyvät riskit.

Vaikka yritämme aina varmistaa, että verkkosivun sisältö on täsmällinen, hyvämaineinen ja laadukas, emme voi ottaa vastuuta, jos tämä ei pidä paikkaansa. Emme ole vastuussa mahdollisista virheistä tai puutteista, tai tuloksista jotka on saatu käyttäen tälläisiä tietoja tai teknisistä ongelmista joita voi ilmetä verkkosivulla. Jos meille ilmoitetaan mahdollisesta
virheellisestä materiaalista verkkosivullamme, pyrimme korjaamaan asian mahdollisimman pian.

Erityisesti pidätämme vastuun seuraavissa tapauksissa:

-verkkosivun yhteensopimattomuuden minkään laitteen, ohjelmiston tai tietoliikenneyhteyden kanssa;

-verkkosivun tekniset ongelmat kuten virheet tai keskeytykset;

-verkkosivun soveltumattomuuden, epäluotettavuuden tai epätarkkuuden; ja

-verkkosivun epäonnistumisen tarpeidesi tyydyttämiseksi.

Täysimääräisesti lain sallimana, hyväksyt, että emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle aiheutuvista välillisistä tai satunnaisista vahingoista (molemmat kuuluvat ehtoihin rajoituksitta, puhtaista taloudellisista vahingoista, voittojen menetyksistä, liiketoiminnallista tappioista, odotettujen säästöjen menetyksistä, hukatuista menoista, yksityisyyden menetyksestä ja tietojen menetyksestä) tai muista välillisistä, erityisistä tai rangaistavista vahingoista, jotka johtuvat tai liittyvät verkkosivumme käyttöösi.

13. MITÄTÖIMINEN

Jos jokin osa ehdoista katsotaan lainvastaiseksi, mitättömäksi tai jostain syystä täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen kohta katsotaan erotettavaksi näistä ehdoista eikä se vaikuta jäljellä olevien ehtojen sitovuuteen.

14. LUOPUMINEN

Mitään luopumistamme ei ole tulkittava luopumiseksi mistään edellisestä tai tulevasta määräyksen rikkomisesta.

15. KOKO SOPIMUS

Nämä ehdot muodostavat pohjan kaikille sopimuksille sinun ja meidän välillä.

16. LAKI JA TOIMIVALTA

Näitä ehtoja sovelletaan ja tulkitaan Englannin ja Walesin lakien mukaan ja mahdolliset riidat voidaan selvittää ainoastaan Englannin tuomioistuimissa.

17. KAIKKI KILPAILUT

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia näihin ehtoihin tästä erikseen ilmoittamatta.

Yhdistämme nämä säännöt jokaiseen kilpailuun, ellei kyseisen kilpailun kohdalla toisin mainita.

Osallistumalla kilpailuun osallistujien katsotaan lukeneen ja ymmärtäneen nämä ehdot ja noudattavan niitä. Kaikki päätöksemme ovat lopullisia ja pitäviä. Emme ryhdy kirjeenvaihtoon päätöksen jälkeen.

Kaikki osallistumisilmoitukset on saatava ennen kilpailun päättymistä. Vastaukset tulee antaa ilmoittautumisen yhteydessä. Emme ota vastuuta väärin toimitetuista vastauksista tai teknillisistä ongelmista jonka takia vastaukset eivät ole tulleet perille ennen kilpailun päättymistä.

Arvontaan ei voi osallistua kukaan, joka on tekemisissä arvonnan kanssa, mukaan lukien arvonnan suorittavat työntekijät ja
virkailijat sekä The Hut Group- yrityksen jäsenet tai perheenjäsenet.

Sinun tulee olla yli 18-vuotias osallistuaksesi arvontaan, ellei ikärajaa ole erikseen määritelty ja tästä ilmoitettu. Mikäli osallistuja on alle 18-vuotias, tulee hänellä olla huoltajan suostumus.

Osallistujat ovat vastuussa mahdollisista tietoverkkoihin pääsyn kuluista.

Emme ota vastuuta: (i) kenenkään voittajan epäonnistumisesta toimia näiden ehtojen mukaisesti; (ii) mistään ongelmasta,
myöhästymisestä tai väärästä osallistumisesta; tai (iii) minkään palvelimen tai verkon ongelmasta, virheestä tai toimimattomuudesta.

Me toimimme järjestäjänä kaikissa kilpailuissa ja kaikkiin kilpailuihin sovelletaan näitä ehtoja ellei toisin ilmoiteta.

PALKINNOT

Mikäli mainostettu palkinto ei jostain syystä ole saatavilla me pidätämme oikeuden korvata palkinnon, jonka täytyy olla
alkuperäistä vastaava ja samanhintainen tai kalliimpi.Voidaan myöntää vain yksi palkinto per talous.

Kilpailun palkintoa ei voi siirtää tai vaihtaa käteishyvitykseen.

ILMOITUS

Voittajan nimi valitaan kilpailun päätyttyä arpomalla kaikkien oikein vastanneiden kesken.

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 28 päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta.

Palkinto toimitetaan 28 päivän sisällä.

Jos kilpailun voittaja ei kykene jostain syystä vastaanottamaan palkintoa tai jos voittajaa ei tavoiteta kohtuulliseksi katsomiemme yritysten jälkeen pidätämme oikeuden hävittää palkinto parhaalla katsomallamme tavalla ilman velvoitteita voittajaa kohtaan.

Vain yksi palkinto per osallistuja / sähköpostiosoite jokaisessa kilpailussa. Voittajien nimet voidaan vahvistaa pyynnöstä.

Voittajien nimet voidaan julkistaa verkkosivullamme ja/tai Facebook, Twitter tai muulla sosiaalisen median sivustolla.

PALKINTOJEN VASTAANOTTAMINEN

Palkinnot, jotka vaativat matkustamista (a) kilpailun voittaja on vastuussa matkakuluista ellei toisin mainita; (b)
pidätämme oikeuden vaatia kirjallisen luvan kaikkien alle 16-vuotiaiden voittajien vanhemmalta tai huoltajalta sekä vaatia kyseisen voittajan matkustavan yli 18-vuotiaan seurassa.

Kilpailun palkinnot/liput voi olla rajattu tiettyihin ajankohtiin ja ellei toisin mainita kaikki palkinnot tulee käyttää
kuuden kuukauden sisällä kilpailusta.

Silloin kun palkinnot jakaa kolmas osapuoli, voittajan tulee varmistaa kaikki tarvittavat varaukset tai rekisteröimiset
suoraan palvelunantajan kanssa. Meillä ei ole vastuuta kolmannen osapuolen ehdoista tai virheistä.

18. ARVOSTELUT

Jos lähetät meille arvostelun, annat meille ilman yksinoikeuksia, maksuttoman, ikuisen, peruuttamattoman, ja täysin
lisensioitavan oikeuden käyttää, jäljentää, muokata, sovittaa, julkaista, kääntää, luoda johdannaisia töitä, jakaa, ja näyttää sisällön kaikkialla maailmassa missä tahansa mediassa.

Annat Lookfantasticille ja sen yhteistyökumppaneille oikeuden käyttää arvostelun ohessa käyttämääsi nimeä, jos he niin valitsevat.

Luovut arvostelun tekijänoikeuksistasi, joista sinut voidaan tunnistaa ja oikeuksista vastustaa halventavaa kohtelua tällaisen sisällön ollessa kyseessä.

Sitoudut suorittamaan kaikki tarvittavat toimet saadaksesi minkä tahansa Lookfantasticin yllä myöntämän oikeuden, mukaan lukien tekojen ja asiakirjojen täytäntöönpanon, Lookfantasticin pyynnöstä.

Takaat, että omistat tai muuten hallitset kaikki oikeudet kirjoittamaasi sisältöön siitä hetkestä lähtien, kun sisältö tai
aineisto on toimitettu Lookfantasticille:

Sisältö ja materiaali ovat täsmällistä;

Käyttämäsi sisältö ja materiaali ei riko mitään Lookfantasticin ohjeita ja se ei aiheuta vahinkoa kenellekään tai millekään taholle (mukaan lukien, että sisältö tai materiaali ei ole herjaavaa). Käyttäjä sitoutuu korvaamaan Lookfantasticille kaikkien kolmansien osapuolien Lookfantasticia vastaan nostamat kanteet jotka johtuvat tai ovat yhteydessä näihin takuisiin.

Arvostelukilpailujen voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.

19. PAKETTITARJOUKSET

Tämä tarjous pätee vain tuotteisiin, jotka on erikseen mainittu sisältyvän verkkosivun pakettitarjoukseen.

Mikäli jokin tuotteista palautetaan (lukuun ottamatta tapauksia joissa tuote on ollut viallinen), olemme oikeutettuja
vaatimaan kaikkien pakettitarjoukseen kuuluneiden tuotteiden palauttamista sinun kustannuksellasi tai veloittamaan sinulta pitämistäsi tuotteista täyden hinnan joka on ilmoitettu verkkosivullamme.

20. LAHJAT OSTOJEN YHTEYDESSÄ

20.1 Kun tarjoamme ilmaista lahjaa tietyn tuotteen oston yhteydessä, tarjoamme ainoastaan yhden lahjan yhtä ostotapahtumaa kohti (riippumatta siitä kuinka monta tuotetta ostat). Lahja on riippuvainen saatavuudesta ja pidätämme oikeuden vaihtaa lahjan toiseen.

20.2 Voidaksemme tarjota ilmaisia lahoja, saatamme joutua lisäämään lahjan verkkosivullemme hinnan kanssa. Epäselvyyksiä välttääksemme, ilmaista lahjaa ei ole mahdollista ’ostaa’ ilman että ostaa tuotteen jonka ostamisen seurauksena lahjan saa. Yritykset ’ostaa’ ilmainen lahja mitätöidään (siitä huolimatta, vaikka saisit automaattisen viestin, että ostosi on hyväksytty). Niissä epätodennäköisissä tapauksissa joissa ilmainen lahja on lähetetty sinulle, olet velvollinen palauttamaan sen kirjallista pyyntöä vastaan.

21. BEAUTY BOX TILAUS JA SOPIMUSEHDOT

Liittymällä Beauty Boxin tilaajaksi, hyväksyt seuraavat ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Tuotteen saatavuus riippuu varastotilanteesta. Mikäli tilaat ennen tai viimeistään kuun 22pvä tilauksesi alkaa siinä kuussa.
Esimerkkinä, jos tilaat ennen tai viimeistään tammikuun 22pvä, ensimmäinenBeauty Boxisi on tammikuun Beauty Box. Mikäli tilaat kuun 23pvä tai sen jälkeen, tai meneillään olevan kuun Beauty Box on loppu, alkaa toimituksesi seuraavan kuun Beauty Boxista.

Jos tilaat ennen tai viimeistään kuun 22pvä, pyrimme lähettämään tilauksesi 24 tunnin sisällä maksun vastaanottamisesta.
Pyrimme lähettämään kunkin kuun Beauty Boxin kuun ensimmäisenä päivänä. On huomioitavaa, että aika ajoin toimituksissa voi olla viivästyksiä ja/tai takaisinvetoja johtuen odottamattomista ongelmista liittyen brändin odotuksien täyttymiseen. Kaikki annetut toimitusajat ovat arvioita ja et ole oikeutettu hyvitykseen odottamattoman viivästyksen takia.

Mikäli osoitteesi muuttuu kesken tilauskauden, voit muuttaa osoitetietosi oman tilisi kautta ja se astuu voimaan seuraavassa kuussa. Jos et kuitenkaan ole muuttanut osoitettasi ennen kuin seuraavan kuun Beauty Box on luotu, emme ole vastuussa, mikäli et vastaanota Beauty Boxiasi ja emme ole velvoitettuja maksamaan siitä korvausta.

Kestotilaukset – tilauksesi uusiutuu automaattisesti 1, 3, 6 ja 12 kuukauden tilauksissa samalla määräaikaisella
tilauksella kuin mikä sinulla on ollut aiemmin. Mikäli et halua jatkaa automaattista tilaustasi, tulee sinun lopettaa tilauksesi oman asiakastilisi kautta ennen sen kuun 22pvä, kun tilauksesi umpeutuu. Kaikki 1, 3, 6 ja 12
kuukauden tilaukset jotka lopetetaan ennen tilauksen päättymistä eivät ole oikeutettuja hyvitykseen.

Jokainen tilaus käsitellään yhtenä ostotapahtumana jatkuvana tilauksena, joten olet oikeutettu hyvitykseen, jos peruutat
tilauksesi 14 päivän kuluessa saatuasi ensimmäisen Beauty Boxin.

Olet oikeutettu perumaan tilauksesi, milloin vain, mutta mikäli et peru tilaustasi 14 päivän kuluessa saatuasi ensimmäisen Beauty Boxisi, olet sidottu tilaukseen sen päättymiseen saakka.

Jos haluat lopettaa tilauksesi ennen tilauskautesi päättymistä, tulee sinun tehdä se viimeistään kuun 22pvä, muuten sinulle
lähetetään seuraavan kuun Beauty Box. Esimerkkinä, mikäli haluat lopettaa tilauksesi maaliskuusta eteenpäin, tulee sinun tehdä ilmoitus viimeistään 22 helmikuuta, muuten toimitamme maaliskuun Beauty Boxin. Tämä pätee vain 1 kuukauden tilauksissa. 3 -,6- ja 12 -kuukauden tilaukset voi lopettaa vain 14 päivän sisällä ensimmäisen Beauty Boxin saapumisesta.

Yllä mainitut peruutuskäytännöt eivät vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi. Katso kohdasta 9 lisätietoa oikeuksistasi peruuttaa
kauppa.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, milloin tahansa sopimuksen sääntöjen rikkomuksen seurauksena. Pidätämme myös oikeuden peruuttaa ja/tai muuttaa Beauty Boxin tilausmallia.

22. SUOSITUSOHJELMA

Alla esitettyjen ehtojen mukaisesti, voit ansaita ’luottoa’ verkkosivullamme käytettäväksi suosittelemalla meille uusia
asiakkaita suositusohjelmamme kautta, jakamalla viitelinkkisi ja/tai meiltä saadun viitekoodisi (”Suositusohjelma”). Olet oikeutettu osallistumaan ’suosittelijana’ tässä suositusohjelmassa, jos olet tilannut tältä verkkosivulta aikaisemmin.

Uusi asiakas (luonnollinen henkilö) on joku joka ei ole aikaisemmin tilannut verkkosivuiltamme mitään (”viitattava”). Jos
viitattavalla on käyttäjätunnus verkkosivullamme, mutta ei ole suorittanut tältä sivulta tilausta, on hän oikeutettu osallistumaan Suositusohjelmaan vain ’viitelinkin’ kautta. Jos viitattavalla on jo käyttäjätunnus verkkosivulla, ei hän voi osallistua viittaushankkeeseen käyttämällä ’viitekoodia’ (riippumatta siitä onko aiemmin suoritettu tilausta verkkosivulta).

Jos Viitattava on painanut viitelinkkiäsi, lisätään alennuskoodi automaattisesti ostoksiisi, kun olet maksamassa. Jos
Viitattava käyttää viitekoodia, täytyy Viitattavan syöttää koodi maksuvaiheessa.

Epäselvyyksien välttämiseksi, kaikki Suositusohjelman kautta ansaittu luotto on mahdollista käyttää ainoastaan tällä verkkosivulla, eikä suosittelija tai viitattava ole oikeutettu myymään luottoa minkäänlaista korvausta vastaan. Luottoa ei voi muuttaa rahaksi. Suositusohjelman kautta ansaitsemaasi luottoa ei voi siirtää tililtä millään tavalla.

Saat suosittelusta ansaitsemasi luoton 3 päivän kuluttua viitattavan osapuolen tilauksen lähettämisestä. Jos viitattava osapuoli peruu tilauksensa mistään syystä 3 päivän sisällä tilauksen lähettämisestä, ei suosittelija ansaitse yhtään luottoa. Saat luoton verkkosivun valuutan mukaisesti.

Suositusohjelman kautta kertynyt luotto, jota ei ole käytetty 6 kuukauden sisällä sen ansaitsemisesta, vanhenee. Viitattavan täytyy tilata vähintään minimiarvon verran, kuten verkkosivuilla aika ajoin mainitaan.

Tilaustuotteet ovat poissuljettu suositusohjelmasta. Jos osallistut suositusohjelmaan, et voi osallistua muihin
vastaaviin hankkeisiin, rahat-takaisin tarjouksiin ja/tai muihinkaan tämän sortin myynninedistämistoimenpiteisiin.

Tarvittaessa, oman harkintamme mukaan, voimme ottaa suositusohjelman kautta ansaitun luoton pois koska tahansa, jos
epäilemme, että suositusohjelmajärjestelmää käytetään vilpillisesti, harhaanjohtavasti tai näiden sääntöjen vastaisesti.