Ota Yhteyttä

Lookfantasticilla pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista asiakaspalvelua ja ylittämään asiakkaan odotukset. Toivomme että löydät täältä vastauksen kysymykseesi. Mikäli et, voit olla meihin yhteydessä seuraavasti:

VIESTIKESKUS

Paras tapa ottaa meihin yhteyttä on viestikeskuksemme kautta (huomaathan, että sinun tulee kirjautua asiakastilillesi ennen kuin voit lähettää viestin). Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin yhden työpäivän kuluessa.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, kirjaudu sisään asiakastilillesi, jonka jälkeen klikkaa "Luo uusi viesti" lähettääksesi viestin asiakaspalveluumme.

FACEBOOK

Voit myös ottaa meihin yhteyttä lähettämällä viestin Facebook-sivuillemme: Lookfantastic Finland 

POSTIOSOITE

Lookfantastic Customer Service Department
Meridian House,
Gadbrook Park,
Gadbrook Way,
Rudheath,
Northwich, Chesire
UK
CW9 7RA

Voit myös lähettää kirjeen edellä mainittuun osoitteeseen, mutta pyydämme teitä olemaan lähettämättä palautuksia, sillä meillä on oma osoitteensa niille. Jos haluat palauttaa tuotteen tai tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

YHTESTYÖKUMPPANEILLE

Mikäli haluat keskustella mahdollisesta yhteistyökumppanuudesta The Hut Groupin kanssa tai olet kiinnostunut toimittamaan tuotteitasi mille tahansa verkkosivulle portfoliossamme, pyydämme ottamaan yhteyttä:  partnerships@thehutgroup.com.

Oletko kiinnostunut työskentelemään Lookfantasticille?

Lähetä CV:si osoitteeseen recruitment@thehutgroup.com.

2019 © The Hut.com Limited, rekisteröity Englannissa ja Walesissä (Yhtiönumero 05016010) jonka rekisteröity osoite on Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ

Maksa turvallisesti
Paypal Visa Mastercard Maestro Amex Klarna