CeraVe Foaming Facial Cleanser -puhdistusaine 236ml

EUR 14.95

14,95 €

Payment will be taken every month. months.

määrä:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Varastossa

Image 1, for normal to oily skin. image 2, removes dirt and excess oils without disrupting the skin barrier. refreshing gel to foam texture. enriched with hyaluronic acid and niacinamide. image 3, formula with = niacinamide, 3 essential ceramides, hyaluronic acid. image 4, hydrate, protect and cleanse. image 5, cleansers for every skin type. developed with dermatologists find yours.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Arvostelut

Overall Rating : 3.0 / 5 (2 Arvostelut)
  • 1 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
 

Asiakasmielipiteet

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Hyvä ostos.

Olen silmäillyt tätä tuotetta apteekeissa mutta hirveen kalliita aina, kiva että saa halvemmalla tuotteita kun on jäsen!

Oliko tästä apua?

Virhe!

Etsin uutta puhdistusainetta arki käyttöön. Tämä oli alessa ja ajattelin että "hei tätä brändiähän myydään apteekissakin. laitetaan kokeiluun". VIRHE! Ihoni on aina ollut melko hyvä. Muutamia solo näppyjä lukuun ottamatta. Tämän aineen ansiosta minulle alkoi tulla poskiin ja leukaan isoja kovia tali pesäkkeitä, mustapäitä ja kunnon märkiä ällöjä finnejä. Ihoni ei ollut edes teini-iässä näin hirveä! Olin ottanut muutaman muunkin uuden tuotteen käyttöön samalla aikaa joten päätin testaa mikä tuotteista tätä kauhua aiheutti. Tämä oli ainoa jonka jätin rutiinistani pois ja ihoni alkoi parantua saman tien. Poskissa ja leuassa on vielä punoitusta ja kestää vielä viikoja ennen kuin syvimmät epäouhtaudet lähtevät... mutta en voi oman kokemukseni perusteella suositella tätä tuotetta. Ehkä jonkun muun iholle tämä sopii mutta omalle ei sitten millään.

Oliko tästä apua?

Mitä muut asiakkaat ostivat: