Valitettavasti tuote on loppuunmyyty. Lisää tuote toivelistallesi, jotta saat ilmoituksen heti, kun se on taas saatavilla.

Muut ostivat sen sijaan...

First Aid Beauty -kasvojenpuhdistusaine (142g)

EUR 16.95

Ovh: 22,45 €

16,95 €

Säästä: 5,50 €

Payment will be taken every month. months.

määrä:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Loppuunmyyty

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Arvostelut

Overall Rating : 4.0 / 5 (3 Arvostelut)
  • 1 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Asiakasmielipiteet

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Erityisherkkä ihoni

Ihoni on erittäin herkkä ja paikoitellen hyvin kuiva. Pari kertaa olen tällä puhdistanut kasvoni ( pyyhin kevyesti pois kasvoiltani kasvopaperien kanssa) ja ihoni ei oikeen tykännyt. Olisiko tuote enemmänkin tarkoitettu; herkälle/öljy/sekaiholle. Koin tuotteen liian tehokkaaksi🤔. Tuotettä en ole heittänyt pois. Ehkä vielä kokeilen...

Oliko tästä apua?

Kyllä (0) Ei (0)
Ilmoita väärinkäytöstä

Hellävarainen, toimiva

Käytän tätä tuplapuhdistuksen toisena vaiheena. Ensin käytän öljypohjaista puhdistusainetta meikin ja aurinkovoiteen irrottamiseen, sitten tätä ihon puhdistamiseen. Tämä toimii herkällä sekaihollani tosi hyvin. Koen monet puhdistusaineet liian voimakkaiksi ja kuivattaviksi iholleni, mutta tämä on hellävarainen. Ei kuivata ihoa liikaa. Kuitenkin tuntuu pesevän oikeasti puhtaaksi. Tämä myös täyttää vaatimukseni eläinkokeettomuudesta, vegaanisuudesta ja hajusteettomuudesta. Olen tyytyväinen. Hinta on ihan ok siihen nähden, etten koe tarvitsevani tätä kovin paljon kerralla.

Oliko tästä apua?

Kyllä (1) Ei (0)
Ilmoita väärinkäytöstä

Very nice

This cleanser calmed down my skin after a perioral dermatitis breakout and I've been using it ever since. Quite nice ingredients, good consistency, and it removes my makeup really well. My skin is quite dry and this cleanser doesn't dry it out too badly. Highly recommended!

Oliko tästä apua?

Kyllä (1) Ei (0)
Ilmoita väärinkäytöstä

Mitä muut asiakkaat ostivat: