TIETOA BRÄNDISTÄ

Dermalogicalla olemme intohimoisia ihoa kohtaan. Jokaista tyyppiä, väriä ja rakennetta. Iho on ainutlaatuinen, ja uskomme, että jokaisen ihmisen pitäisi tuntea olonsa varmasksi omassa ihossaan, siksi tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan terveellisen hehkuva iho. Ei vaini yhden päivän tai yhden kuukauden ajaksi, mutta myös elämäksi.


Emme usko hienoihin pakkauksiin tai suuriin markkinointikampanjoihin, uskomme sellaisten tuotteiden luomiseen, jotka tuottavat tuloksia uusimmilla tieteellisillä kaavoilla ja luonnollisilla ainesosilla, jotka ovat kehittäneet ihoterapeutit ja asiantuntijat, jotka ymmärtävät ihon paremmin kuin kukaan muu.


Dermalogica on ammattimainen ihonhoitotuotteiden brändi Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa, jota yli 20 000 ihoterapeutti käyttää ja suosittelee. Löydät ihoterapeutteja jokaisesta Dermalogica-myyntipaikasta, koska uskomme, että parhaiden tulosten saavuttamiseksi tarvitset henkilökohtaisen ratkaisun ihollesi ja rutiinin, joka vastaa täydellisesti ihosi tarpeita.

OSTA NYT