Beauty Box FAQs

Miten se toimii?

Tiedätkö, miten kuukausitilaus tehdään?


Katso täältä video, miten Beauty Box tilataan ja pian saat myös sinä oman boxisi! Jaa kokemus Beauty Boxista käyttämällä hashtagia #LFBEAUTYBOX Instagramissa!


Voit valita kuukausitilauksista sopivimman (1, 3, 6 tai 12 kuukauden tilaus) ilmaisella toimituksella (maksat postituksen kaiken kaikkiaan vain ensimmäisen boxin toimituksesta)!

Koska boxini saapuu?

Boxi lähetetään joka kuukausi.

Tuotteen saatavuus riippuu varastotilanteesta. Mikäli tilaat ennen tai viimeistään kuun 22pvä tilauksesi alkaa siinä kuussa. Esimerkkinä, jos tilaat ennen tai viimeistään tammikuun 22pvä, ensimmäinen Beauty Boxisi on tammikuun Beauty Box. Mikäli tilaat kuun 23pvä tai sen jälkeen, tai meneillään olevan kuun Beauty Box on loppu, alkaa toimituksesi seuraavan kuun Beauty Boxista.

Jos tilaat ennen tai viimeistään kuun 22pvä, pyrimme lähettämään tilauksesi 24 tunnin sisällä maksun vastaanottamisesta. Pyrimme lähettämään kunkin kuun Beauty Boxin kuun ensimmäisenä päivänä. On huomioitavaa, että aika ajoin toimituksissa voi olla viivästyksiä ja/tai takaisinvetoja johtuen odottamattomista ongelmista liittyen brändin odotuksien täyttymiseen. Kaikki annetut toimitusajat ovat arvioita ja et ole oikeutettu hyvitykseen odottamattoman viivästyksen takia.


Mitkä maksutavat ovat hyväksyttäviä?

Me laskutamme aina kuukauden 1. päivänä (tai lähimpänä arkipäivänä kuun ensimmäistä päivää). Tämä maksu on koskee boxia, joka sinulle lähetetään kyseisenä kuukautena.


Voinko peruuttaa tilaukseni? / Miten estan tilauksen uusimisen?

Liittymällä Beauty Boxin tilaajaksi, hyväksyt seuraavat ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Jokainen tilaus käsitellään yhtenä ostotapahtumana jatkuvana tilauksena, joten olet oikeutettu hyvitykseen, jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluessa saatuasi ensimmäisen Beauty Boxin.

Olet oikeutettu perumaan tilauksesi, milloin vain, mutta mikäli et peru tilaustasi 14 päivän kuluessa saatuasi ensimmäisen Beauty Boxisi, olet sidottu tilaukseen sen päättymiseen saakka.

Kestotilaukset – tilauksesi uusiutuu automaattisesti 1, 3, 6 ja 12 kuukauden tilauksissa samalla määräaikaisella tilauksella kuin mikä sinulla on ollut aiemmin. Mikäli et halua jatkaa automaattista tilaustasi, tulee sinun lopettaa tilauksesi oman asiakastilisi kautta ennen sen kuun 22pvä, kun tilauksesi umpeutuu. Kaikki 1, 3, 6 ja 12 kuukauden tilaukset jotka lopetetaan ennen tilauksen päättymistä eivät ole oikeutettuja hyvitykseen.

Jos haluat lopettaa tilauksesi ennen tilauskautesi päättymistä, tulee sinun tehdä se viimeistään kuun 22pvä, muuten sinulle lähetetään seuraavan kuun Beauty Box. Esimerkkinä, mikäli haluat lopettaa tilauksesi maaliskuusta eteenpäin, tulee sinun tehdä ilmoitus viimeistään 22 helmikuuta, muuten toimitamme maaliskuun Beauty Boxin. Tämä pätee vain 1 kuukauden tilauksissa. 3, 6 ja 12 kuukauden tilaukset voi lopettaa vain 14 päivän sisällä ensimmäisen Beauty Boxin saannista.


Mitä jos osoitteeni vaihtuu kesken tilauksen?

Mikäli osoitteesi muuttuu kesken tilauskauden, voit muuttaa osoitetietosi oman tilisi kautta ja se astuu voimaan seuraavassa kuussa. Jos et kuitenkaan ole muuttanut osoitettasi ennen kuin seuraavan kuun Beauty Box on luotu, emme ole vastuussa, mikäli et vastaanota Beauty Boxiasi ja emme ole velvoitettuja maksamaan siitä korvausta.


Minun laatikkoni saapui vahingoittuneena, mitä teen?

Otathan yhteyttä asiakaspalveluun ja jos vain mahdollista, ota kuva pakkauksesta tai vahingoittuneista tuotteista (poikkeuksena lasiset tuotteet - olethan varovainen käsitellessäsi niitä, emme vaadi kuvaa tässä tapauksessa). Asiakaspalvelu auttaa sinua asianmukaisesti korvaustoimissa.


Olen palauttanut Beauty Boxin, mutta en ole vielä saanut rahojani takaisin, mitä teen?

Olethan kärsivällinen, sillä voi kestää jonkin aikaa kunnes Beauty Box saapuu takaisin varastolle. Maksamme korvauksen, kun boxi on saapunut varastolle ja ilmoitamme asiasta sähköpostiisi.


Maksussa ilmeni ongelma, mitä teen?

Otathan yhteyttä asiakaspalveluun. 


Alennukset.

Annamme hyvin harvoin alennuksia Beauty Boxeistamme. Jos olet kuitenkin löytänyt alennuskoodin kampanjamme aikana, otathan huomioon että alennus koskee vain ensimmäistä Beauty Boxia. Tilauksen jäljellä olevista boxeista maksat normaalin hinnan.


Yllä mainitut peruutuskäytännöt eivät vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, milloin tahansa sopimuksen sääntöjen rikkomuksen seurauksena. Pidätämme myös oikeuden peruuttaa ja/tai muuttaa Beauty Boxin tilausmallia.