Beauty Box FAQs

Miten kuukausitilaus tehdään?

Tiedätkö, miten kuukausitilaus tehdään?


Katso täältä video, miten Beauty Box tilataan ja pian saat myös sinä oman boxisi! Jaa kokemus Beauty Boxista käyttämällä hashtagia #LFBEAUTYBOX Instagramissa!


Voit valita kuukausitilauksista sopivimman (1, 3, 6 tai 12 kuukauden tilaus) ilmaisella toimituksella (maksat postituksen kaiken kaikkiaan vain ensimmäisen boxin toimituksesta)!

Liittymällä Beauty Boxin tilaajaksi, hyväksyt seuraavat ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Tuotteen saatavuus riippuu varastotilanteesta. Mikäli tilaat ennen tai viimeistään kuun 22pvä tilauksesi alkaa siinä kuussa. Esimerkkinä, jos tilaat ennen tai viimeistään tammikuun 22pvä, ensimmäinen Beauty Boxisi on tammikuun Beauty Box. Mikäli tilaat kuun 23pvä tai sen jälkeen, tai meneillään olevan kuun Beauty Box on loppu, alkaa toimituksesi seuraavan kuun Beauty Boxista.

Jos tilaat ennen tai viimeistään kuun 22pvä, pyrimme lähettämään tilauksesi 24 tunnin sisällä maksun vastaanottamisesta. Pyrimme lähettämään kunkin kuun Beauty Boxin kuun ensimmäisenä päivänä. On huomioitavaa, että aika ajoin toimituksissa voi olla viivästyksiä ja/tai takaisinvetoja johtuen odottamattomista ongelmista liittyen brändin odotuksien täyttymiseen. Kaikki annetut toimitusajat ovat arvioita ja et ole oikeutettu hyvitykseen odottamattoman viivästyksen takia.

Mikäli osoitteesi muuttuu kesken tilauskauden, voit muuttaa osoitetietosi oman tilisi kautta ja se astuu voimaan seuraavassa kuussa. Jos et kuitenkaan ole muuttanut osoitettasi ennen kuin seuraavan kuun Beauty Box on luotu, emme ole vastuussa, mikäli et vastaanota Beauty Boxiasi ja emme ole velvoitettuja maksamaan siitä korvausta.

Kestotilaukset – tilauksesi uusiutuu automaattisesti 1, 3, 6 ja 12 kuukauden tilauksissa samalla määräaikaisella tilauksella kuin mikä sinulla on ollut aiemmin. Mikäli et halua jatkaa automaattista tilaustasi, tulee sinun lopettaa tilauksesi oman asiakastilisi kautta ennen sen kuun 22pvä, kun tilauksesi umpeutuu. Kaikki 1, 3, 6 ja 12 kuukauden tilaukset jotka lopetetaan ennen tilauksen päättymistä eivät ole oikeutettuja hyvitykseen.

Jokainen tilaus käsitellään yhtenä ostotapahtumana jatkuvana tilauksena, joten olet oikeutettu hyvitykseen, jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluessa saatuasi ensimmäisen Beauty Boxin.

Olet oikeutettu perumaan tilauksesi, milloin vain, mutta mikäli et peru tilaustasi 14 päivän kuluessa saatuasi ensimmäisen Beauty Boxisi, olet sidottu tilaukseen sen päättymiseen saakka.

Jos haluat lopettaa tilauksesi ennen tilauskautesi päättymistä, tulee sinun tehdä se viimeistään kuun 22pvä, muuten sinulle lähetetään seuraavan kuun Beauty Box. Esimerkkinä, mikäli haluat lopettaa tilauksesi maaliskuusta eteenpäin, tulee sinun tehdä ilmoitus viimeistään 22 helmikuuta, muuten toimitamme maaliskuun Beauty Boxin. Tämä pätee vain 1 kuukauden tilauksissa. 3, 6 ja 12 kuukauden tilaukset voi lopettaa vain 14 päivän sisällä ensimmäisen Beauty Boxin saannista.

Yllä mainitut peruutuskäytännöt eivät vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi. Katso kohdasta 9 lisätietoa oikeuksistasi peruuttaa
kauppa.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, milloin tahansa sopimuksen sääntöjen rikkomuksen seurauksena. Pidätämme myös oikeuden peruuttaa ja/tai muuttaa Beauty Boxin tilausmallia.