Science of Beauty Box

Uusi Beauty Box erikoisjulkaisu!
Sisältäen 5 täysikokoista sekä 2 näytetuotetta ja arvoltaan yli 240€!
Hinta kuitenkin vain 70€!

Tutustu sisältöön ja tilaa pian omasi.

Avant PH Balancing & Brightening Rose Infusion Day Mist

Tämä Avantin Day Mist ansaitsi paikan boxissa! Se poistaa kuollutta ihosolukkoa ja saa ihon hehkumaan. Tuotetta voi käyttää alustukseen, mutta se on myös erinomainen sellaisenaan kosteuttamaan ihoa. Suihkuta kasvoille 25cm päästä.

TILAA NYT

Neom Real Luxury Fragrance Kynttilä

NEOM:n luksuskynttilöiden teho perustuu aromaterapiaan ja edistävät hyvinvointia. Kynttilät palavat hitaasti ja sotkematta, eivätkä levitä harmillisia myrkkyjä. Tuoksu on huumaava!


TILAA NYT

Christophe Robin Hydrating Melting hiusnaamio sisältäen Aloe Veraa

Tämä hiusnaamio käyttää luonnollista aloe veraa, vitamiineja sekä aminohappoa sekä pellavansiemenöljyä, jotka kaikki syväkosteuttavat hiuksia ja tekevät hiukset elastiseksi - saat hiukset tuntumaan kevyiltä. Hiusnaamio koostuu 98% luonnollisista ainesosista.


TILAA NYT

Medik8 Hydr8 B5

Tämä voimakas seerumi sisältää kosteuttavan superainesosan: hyaluronic happo. Tämä luonnollinen sokerimolekyyli pitää 1000 kertaa painonsa verran nestettä ja kosteuttaa tehokkaasti vapautuessaan sen iholle. B5-vitamiini myös varmistaa, että kosteus pysyy iholla ja uudistaa sitä paremmin.


TILAA NYT

Magicstripes Magnetic Youth naamio

Tällä erityisellä naamarilla on erittäin mielenkiintoinen salainen aineosa - magneetit! Nämä ja muut aineosat, kuten hydrolysoitu kollageeni, treuloosi, hyaluronihappo, E-vitamiini, aloe ja niasiinamidi, stimuloivat verenkiertoa, lievittävät ryppyjä ja kosteuttavat ihoa runsaasti.

TILAA NYT

Molton Brown suihkugeeli JA Body Lotion Vetiver & Grapefruit

Molton Brown tunnetaan ylellisistä, upeista tuoksuistaan, jotka hemmottelevat kaikkia aisteja. Upouusi tuoksu “Vetiver & Greippi” perustuu greipin, kardemumman ja valkoisen pippurin sekoitukseen ja näiden lisäksi sisältää ruusua, seetriä ja meripihkaa. Todellinen juhla aisteille, joista voit nauttia voiteen ja suihkugeelin muodossa.

TILAA NYT