Valitettavasti tuote on loppuunmyyty. Lisää tuote toivelistallesi, jotta saat ilmoituksen heti, kun se on taas saatavilla.

Muut ostivat sen sijaan...

Olaplex No.7 Bonding Oil -öljy, 30 ml

EUR 29.5

29,50 €

Payment will be taken every month. months.

määrä:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Loppuunmyyty

OLAPLEX products are thoroughly tested in accordance with industry standards in-house and by independent third-party laboratories for efficacy.

 

image 1-2-3, before and after unretouched images results achieved by cleansing with no4 conditioning with no5 and applying no7 bonding oil to damp hair before styling and again to dry hair.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Arvostelut

Overall Rating : 4.33 / 5 (3 Arvostelut)
  • 2 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Asiakasmielipiteet

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Bonding oil

Olen pitkään halunnut ostaa olaplexin tuotteita, sillä minulla on tosi karheat ja kuivat latvat. Ostin 0,3,4,5,6, ja 7, ekan kerran kun käytin nii VAU mikä muutos. Vaikka ei se kauaa pysynyt loppupeleissä. Aluks en tykänny bonding oilista, tuntu että teki hiukset rasvasiksi, ja niin se tekikin. Kun käytin liikaa sitä. Joten vähän ku käyttää nii sillä pääsee pitkälle

Oliko tästä apua?

Olaplex hiusöljy

Tuote on ihanan kevyt hiuksissa ja sisältää myös lämpösuojan. Suosittelen!

Oliko tästä apua?

Paras öljy vaalennetuille hiuksille

Olen kokeillut useita eri hiusöljyjä, mutta Olaplexin on tähän mennessä ollut ehdottomasti paras. Se on itse asiassa ainoa, jota olen ostanut useamman pullollisen, enkä aio vaihtaa. :)

Oliko tästä apua?

Mitä muut asiakkaat ostivat: