PIXI Glow Tonic Glycolic Acid Toner 250ml

  • Cruelty Free
EUR 20.95

20,95 €

Payment will be taken every month. months.

määrä:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Varastossa

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Arvostelut

Overall Rating : 4.5 / 5 (6 Arvostelut)
  • 4 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut
 

Asiakasmielipiteet

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Aivan mahtava kasvovesi

Käytän iltaisin pesun jälkeen. Huomaa selvästi että iho tykkää. Aamuisin käytän toista kasvovettä ettei iho rasitu liikaa

Oliko tästä apua?

Paras

Paras kokeilemani AHA-kasvovesi. Tehokas, muttei kuivata. 

Oliko tästä apua?

Suosittelen

Auttaa aknen hoidossa huomattavasti, ihan paras AHA-kasvovesi! 

Oliko tästä apua?

Hyvä kasvovesi

Jos haluaa käyttää kasvovettä, tämä on hyvä. Ei riitä ainoaksi hoitotuotteeksi, koska viipyy iholla vain hetken. Mutta raikastaa kivasti. Parempi ehkä iltakäyttöön.

Oliko tästä apua?

Ihan hyvä glykolihappotuote

Tämä on yksi tuotteista, jota usein palaan käyttämään, vaikka muitakin vastaavia glykolihappoa sisältäviä kasvovesiä on markkinoilla. Tämä on jonkun verran kosteuttavampi kuin muut. Kaksi asiaa tässä häiritsee omalla ihollani: 1) tämä on sen verran kosteuttava & kuoriva yhdistelmä, että ihon epäpuhtaudet oikein lehahtavat välillä kunnolla esiin. Ja 2) iho pitäisi aina suojata visusti auringolta tämän käytön jälkeen (koska uloin ihokerros kuoriutuu pois). Vaikea siis kesällä käyttää. En myöskään suosittelisi kenellekään tämän käyttöä aamuin illoin, kuten putelissa lukee, vaan hieman harvemmalla aikavälillä, max. kerran päivässä, sillä kuorintateho on kuitenkin kohtuu voimakas, eikä iho tykkää siitä, että siltä viedään koko ajan uloin suojakerros pois. Lopuksi mainittakoon, että ihooni iän mukana tuomiin läiskiin tämä ei kyllä vaikuta yhtään millään tavalla, joten sitä ei kannata liikoja odotella.

Oliko tästä apua?

kehujensa arvoinen

Tuoksu melko voimakas, haihtuu onneksi äkkiä. Iho vaikuttaa paremmalta kuin ennen, jättää todella puhtaan ja mukavan tunteen eikä kiristele ihoa. Sopii myös herkälle iholleni, mutta silmänympäryksille pitää olla eri tuote. Kokonaisuutena kyllä kaikkien kehujensa arvoinen, pulloon kaipaisin annostelijiaa.

Oliko tästä apua?

Mitä muut asiakkaat ostivat: