Too Faced Born This Way Super Coverage Concealer 15ml (Various Shades)

EUR 30.45

30,45 €

Payment will be taken every month. months.

määrä:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Varastossa

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Arvostelut

Overall Rating : 3.67 / 5 (3 Arvostelut)
  • 1 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Asiakasmielipiteet

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Luottotuote

Oma luottotuote parin vuoden ajalta. Peittää hyvin tummat silmänaluset, eikä lopputulos ole itsellä ”kakkumainen” (en laita meikkivoidetta ollenkaan tämän alle).   Meikki kestää hyvänä koko päivän omalla sekaiholla,  eikä tarvitse kuin vähän lisäillä puuteria päivän mittaan.  Hyvä kuitenkin huomioida, että jos meikkipohja on liian paksu tai puuteria laitettu liian raskaasti, niin tällä saa aikaiseksi myös kakkumaisen meikkipohjan.  Ehdoton plussa on hinta verrattuna pakkauskokoon, tämä kestää omassa päivittäisessä käytössä todella pitkään!

Oliko tästä apua?

Hyvä

Peittää mielestäni ihan hyvin tummat silmänaluset. Antaa ainakin itselle nättiä kuultoa meikki pohjaan.

Oliko tästä apua?

Hyvä sävyvalikoima ja riittoisaa!

Yksi ainoita peiteaineita, joista löytyy hyvä vaalea sävy! Harmikseni tuote kerääntyy kasvoilla ja silmänalusilla juonteisiin, joiden olemassaoloa en ole edes tiennyt! Muutenkin jättää ihon pinnan nuhjaantuneen näköiseksi. Eläinkokeettomuus on kuitenkin ehdoton plussa! Harmi, että tuote ei vain sopinut minulle.

Oliko tästä apua?