Tutustu tuotteisiin

TIETOA BRÄNDISTÄ

Lime Crime suhtautuu kauneuteen eri tavalla. Kultti-statuksen omaava, ensimmäinen digitaalinen meikki ja hiusväri -brändi on täällä vapauttamaan, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen. Doe Deeren, meikki visionäärin perusti Lime Crimen vuonna 2008 ja tavoitteemme on siitä asti ollut luoda tuotteita ja kokemuksia, jotka kuljettavat sinut maagiseen maailmaan, jossa voit ilmaista itseäsi anteeksipyytelemättömästi, kokeilla jokaista sateenkaaren väriä ja erottua joukosta. 


Olemme tunnetusti kehittäneet värikkäitä trendejä ja innovaatioita, jotka ovat mullistaneet kauneusteollisuuden. Niihin kuuluvat esimerkiksi Velvetinessit, jotka ovat yksi ensimmäisiä nestemäisiä huulipunia, Venus-palettimme, jotka aloittivat punertavan grunge-trendin ja palkintoja voittaneet Unicorn Hair Color -tuotteet. 


Olemme PETA:n ja Leaping Bunny:n sertifioitu vegaani ja cruelty-free tuotemerkki, tuotteemme ja kaikki maailmanlaajuisesti hankitut ainesosat eivät koskaan testattu eläimillä. Loppujen lopuksi olemme sukua yksisarvisille!